startpagina > inschrijven

fotoInschrijven

Door hier de gegevens van uw kind in te vullen, kan u uw kind inschrijven als lid.
Voordeel van deze online-inschrijving is dat de leiding ineens over de juiste gegevens van uw kind beschikt en dat zij u gemakkelijk via mail op de hoogte kunnen houden over bepaalde activiteiten.

Let wel op, uw kind is pas echt ingeschreven en verzekerd als het lidgeld betaald is! Nieuwe leden kunnen alvast hier hun gegevens achterlaten, zodat de leiding met jullie contact kan opnemen.

Wet op de privacy
Wanneer je inschrijft of info aanvraagt betekent dit automatisch dat je akkoord gaat dat wij je naam en adres registreren in onze databank.
Wij verbinden ons ertoe deze gegevens niet aan derden mede te delen. Op eenvoudig verzoek, persoonlijk of via mail, verwijderen wij uw gegevens.

inloggen