top of page

Oudercomité van scouts gooreind

Het oudercomité van de scouts bestaat uit enkele enthousiaste ouders die hun schouders zetten onder een tal van activiteiten en de leiding ondersteund in enkele administratieve taken.

 

We organiseren mee de Open Scouts Dag bij de start van elk scoutsjaar. Je kan ons dan vinden achter de pannenkoeken, hotdogs en dranktoog. Ook organiseren we jaarlijks de breugelavond. Het oudercomité en leiding steken dan de handen uit de mouwen. We bakken frikadellen, beuling, maken soep en heerlijke desserts. Om ten slotte het scoutsjaar mooi af te sluiten gaan alle scouts samen op daguitstap -meestal laatste zaterdag van juni- en zorgt het oudercomité voor een heerlijke BBQ. Iedereen is welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

 

Onze klusploeg zet zich ook regelmatig in: een reparatie aan het dak, plaatsen van een chauffage, deuren herstellen, … Ook handige Harry’s zijn dus zeker welkom!

 

Wil jij graag mee in het oudercomité? Kriebelt het om mee te klussen? Of liever gewoon eens helpen als je tijd hebt op de openscoutsdag? Alle hulp is welkom! Geef de groepsleiding een seintje en zij geven graag je gegevens aan het oudercomité.

bottom of page