startpagina > leiding

Leiding

Groepsleiding
  Stien De Witte   Lisse De Witte   Jelle Weyn
 

contactpersoon verhuur
  Ingrid Huybrechts
 

Hanne Bracaval
Allard Leynen
Julie Van Den Audenaerde
Kato Van Look
Lode Symens
Seppe Van Aerde
Alexander Verschraegen
Lina Peeters
Silke De Bie
Frie Van Bauwel
Bob Van Den Audenaerde
Alard Vermeiren
Seppe Bresseleers
Tessa Van Looveren
Indra Van Aert
Stien De Witte
Vincent Luyckx

groepsfoto leiding

Lisse De WitteLisse De Witte

Groepsleiding

Arthur Boelstraat 64 - 2990 Gooreind
0499/47 36 53 - lissedewitte@gmail.com

Bedachtzame Sneeuwstormvogel

Beschrijving: De Sneeuwstormvogel is een elegante vogel. Hij is krachtig, snel en lenig. Het is een schrandere en opmerkzame volhouder. Hij toont zich dankbaar en leeft in vrede met andere dieren. De werkkracht en inzet van de Sneeuwstormvogel zijn vaak fenomenaal. Hij is geliefd om zijn dappere, vrolijke en opgewekte houding. Als hij soms boos en opvliegend wordt, onderneemt hij nadien stappen om het terug goed te maken.

Jelle WeynJelle Weyn

Groepsleiding

Bosduinstraat 18 - 2990 Gooreind
0494/61 33 51 - weyn_jelle@msn.com

Goedlachse Kikker

Beschrijving: De Kikker is een gezellig dier. Hij is doorgaans levendig en monter. Hij bezit een goed onderscheidingsvermogen. Deze fantastische springer is voorzichtig, schuw en listig.

Ingrid Huybrechts

contactpersoon - verhuur

Kochdreef 40 - 2990 Gooreind
0495/67 31 65 - Janssen-huybrechts@pandora.be

Hanne BracavalHanne Bracaval

Bosduinstraat 77 - 2990 Gooreind
0473/72 96 97 - hannebracaval@outlook.com

Guitige Panda

Beschrijving: De Panda is heel zeldzaam en daardoor niet zo bekend. Hij leeft ook in ontoegankelijke gebieden. Hij is speels van aard en heeft een ongewoon uiterlijk. Hij is spontaan, vrolijk, behendig en aanhankelijk. Hij past zich snel aan en blijft goed geluimd.

Allard LeynenAllard Leynen

Rappoortstraat 3 - 2990 Gooreind
0489/57 17 59 - allard16@hotmail.com

Nuchtere Secretarisvogel

Beschrijving: De Secretarisvogel is een zwijgzaam dier. Toch kan hij heel enthousiast zijn en dit duidelijk laten merken. Hij is behulpzaam en ijverig en hij beschermt vooral de zwakkere soortgenoten. Deze trotse vogel reageert snel bij gevaar. Hij is niet onverstandig en heeft veel inzicht. De Secretarisvogel is eerder gesloten tegenover vreemden, maar des te vriendelijker tegen bekenden.

Julie Van Den AudenaerdeJulie Van Den Audenaerde

Brechtseweg 53 - 2990 Loenhout
0495/32 65 04 - julie.vda@hotmail.com

Temperamentvolle Zwaan

Beschrijving: De Zwaan is een grote en sierlijke watervogel, is schrander en vlug van begrip. Hun gedrag is aangepast aan de omstandigheden. De Zwaan is schuw en omzichtig. Uit haar houding spreekt zelfvertrouwen. De Zwaan is teder voor haar jongen tot deze op eigen benen kunnen staan. Ze is sluw en deelt graag de lakens uit.

Kato Van LookKato Van Look

Mansionstraat 70 - 2990 Gooreind
0478/26 65 76 - katovl@live.be

Hulpvaardige Kameleon

Beschrijving: Dit hagedisachtig reptiel is heel bedachtzaam. Zijn ogen bewegen afzonderlijk van elkaar. Met de verandering van kleur van zijn huid � een uitstekende camouflage � drukt hij ook zijn humeur uit. Een Kameleon is rustig en traag, maar kan soms explosief uit de hoek komen.

Alexander VerschraegenAlexander Verschraegen

Stoffezandstraat 26 - 2990 Loenhout
0493/15 33 37 - alexanderverschraegen@hotmail.com

Monax Consciencieux

Beschrijving: De Bever is een werkzaam, vooruitziend en voorzichtig knaagdier. Deze goede zwemmer leeft in kolonies. De Bever is onhandig buiten het water. Hij verzet zich tegen dwang. Het is een sociaal dier, maar hij is eerder zwijgzaam. Hij heeft weinig vijanden. Dit ingenieuze dier heeft een enorme bouwlust: de dammen zijn prachtige staaltjes van technisch vernuft. De ouders blijven hun hele leven bij elkaar.

Lina PeetersLina Peeeeeters

Steenbakkerijstraat 34 - 2990 Gooreind
0474/05 57 73 - peeters_lina_@hotmail.com

Opvallend Stokstaartje

Beschrijving: De Stokstaart is een energieke graver die een ingewikkeld gangenstelsel bouwt. Hij is erg sociaal en wordt daardoor een aanhankelijk huisdier dat zich met opvallend gemak overal thuis voelt. Als hij jong is, is hij erg speels. De Stokstaart handelt zelden instinctief, hij leert veel uit ervaring. Hij lijkt dan ook een goed geheugen te hebben en hij toont zich erg schrander. De Stokstaart is gezellig en vriendelijk, grappig, maar ook steeds waakzaam en uitermate dapper. Het is een zonneaanbidder die je ook vaak in de zon kan zien liggen, maar die dan plots onstuimig en drukdoend met iets bezig kan zijn.

Silke De BieSilke De Bie

Kochdreef 40 - 2990 Gooreind
0494/85 64 39 - ikkesilke@hotmail.com

Volhardende Gekko

Beschrijving: Deze schubhagedis is een nachtdier. Hij beweegt zich snel en verrassend, maar onzeker voort. Hij houdt niet altijd van vrede en rust, maar stelt gezelligheid wel op prijs. Het is een huiselijk dier. Als deze goede klimmer onverwachts valt, komt hij steeds op zijn pootjes terecht.

Frie Van BauwelFrie Van Bauwel

Beauvoislaan 117 - 2920 Kalmthout
0473/ 38 49 42 - frie.vb@outlook.be
Seppe BresseleersSeppe Bresseleers

Beukendreef 20 - 2990 Gooreind
0495/ 13 01 51 - seppebres@gmail.com

Wereldwijze Kapucijnaap

Beschrijving: Dit is het aapje dat orgeldraaiers vroeger bij zich hadden om geld op te halen. De Kapucijnaap leeft in groep. Hij is heel intelligent en probeert problemen op te lossen door na te denken. Hij vindt het leuk om met iets bezig te zijn, vooral omdat hij graag iets moois maakt. De Kapucijnaap is snel volwassen en heeft weinig vijanden.

Tessa van LooverenTessa van Looveren

Bredabaan 847 - 2990 Gooreind
0496/78 19 97 - tessa.vanlooveren@hotmail.com

Geliefde spreeuw

Beschrijving: Er bestaat geen vrolijkere, blijmoedigere en opgewektere vogel dan de Spreeuw. Hij beschouwt alle omstandigheden met de rust en de opgeruimdheid van een wereldwijs schepsel. Hij laat zich nooit zijn goed humeur ontroven. De Spreeuw is bescheiden, slim en speels. Hij leert gemakkelijk iets bij. Hij heeft gevoel voor groepsdiscipline. De Spreeuw heeft een groot aanpassingsvermogen. Hij kent een hecht familieleven en verdedigt zich dapper tegen vijanden.

Indra Van AertIndra Van Aert

Eikendreef 25 - 2990 Gooreind
0471/60 53 46 - indravanaert@hotmail.com

Goedgeluimde hermelijn

Beschrijving: De Hermelijn is een slank dier met een fraaie pels. Het weet wat het wil en zal haar doel hoe dan ook bereiken. De Hermelijn is behendig, snel, familiaal ingesteld en vrijheidslievend.

Stien De WitteStien De Witte

Arthur Boelstraat 64 - 2990 Gooreind
0471/ 73 15 51 - dwstien@gmail.com

Toegewijde karekiet

Beschrijving: Met zijn krakende en krijsende geluiden is de Karekiet een gezellige en vrolijke vogel uit de familie van de rietzangers. Karekieten maken een kunstig nest. De jongen verlaten het nest voor ze kunnen vliegen en klimmen dan wat rond in de rietkragen. De Karekiet zorgt goed voor zijn jongen en volgt ze nog lang na het uitvliegen. De Karekiet is een behendig en actief jager. Hij is eerder een oppervlakkige prater.

Lode SymensLode Symens

Eikendreef 47 - 2990 Gooreind
0484/ 95 94 62 - lodesymens@live.be

Dartele orang-oetan

Beschrijving:De Orang-oetang is familie van de mensapen. Letterlijk betekent zijn naam ‘bosmens’. Het is een gevoelig en zachtaardig dier. Een Orang-oetan(g) is vlug onafhankelijk. Hij is goed gehumeurd, speels, nieuwsgierig en op gezelschap gesteld. Op de grond lijkt hij onbeholpen. Hij heeft een mysterieuze blik en bewaart steeds een kalme waardigheidDe Orang-oetang is familie van de mensapen. Letterlijk betekent zijn naam ‘bosmens’. Het is een gevoelig en zachtaardig dier. Een Orang-oetan(g) is vlug onafhankelijk. Hij is goed gehumeurd, speels, nieuwsgierig en op gezelschap gesteld. Op de grond lijkt hij onbeholpen. Hij heeft een mysterieuze blik en bewaart steeds een kalme waardigheidDe Orang-oetang is familie van de mensapen. Letterlijk betekent zijn naam ‘bosmens’. Het is een gevoelig en zachtaardig dier. Een Orang-oetan(g) is vlug onafhankelijk. Hij is goed gehumeurd, speels, nieuwsgierig en op gezelschap gesteld. Op de grond lijkt hij onbeholpen. Hij heeft een mysterieuze blik en bewaart steeds een kalme waardigheid.

Bob Van Den AudenaerdeBob Van Den Audenaerde

Brechtseweg 53 - 2990 Loenhout
0473/29 96 49 - bob.vda@hotmail.com

Expressieve stokstaart

Beschrijving: De Stokstaart is een energieke graver die een ingewikkeld gangenstelsel bouwt. Hij is erg sociaal en wordt daardoor een aanhankelijk huisdier dat zich met opvallend gemak overal thuis voelt. Als hij jong is, is hij erg speels. De Stokstaart handelt zelden instinctief, hij leert veel uit ervaring. Hij lijkt dan ook een goed geheugen te hebben en hij toont zich erg schrander. De Stokstaart is gezellig en vriendelijk, grappig, maar ook steeds waakzaam en uitermate dapper. Het is een zonneaanbidder die je ook vaak in de zon kan zien liggen, maar die dan plots onstuimig en drukdoend met iets bezig kan zijn.

Vincent LuyckxVincent Luyckx

Bosduinstraat 121 - 2990 Gooreind
0478/ 71 36 50 - tvvont@hotmail.com

Amusante gnoe

Beschrijving: De Gnoe is een onstuimige, vrolijke buffel met gevoel voor humor. Hij maakt uitgelaten bokkensprongen en leeft zijn vechtdrang uit door met zijn polsen in de grond te wroeten. De Gnoe is een kuddebeest, fier en temperamentvol. Als hij schrikt, rent hij plotseling weg.

Seppe Van AerdeSeppe Van Aerde

Kleine Beekstraat 5 - 2990 Gooreind
0494/50 96 13 - seppevanaerde@hotmail.com

Scherpzinnige hond

Beschrijving:Naast zijn intelligentie en zijn uithoudingsvermogen staat de Hond ook bekend om zijn sociale aard. Hij hecht zich vlug aan één persoon, waarmee hij snel en goed samenwerkt. Soms gaat de Hond gebukt onder eenzaamheid. Hij heeft een soepel karakter en vooral als hij jong is, is hij erg speels. De Hond is een betrouwbaar dier..

Alard VermeirenAlard Vermeiren

Pijlkruidstraat 29 - 2990 Gooreind
0471/22 88 32 - alard_vermeiren4@hotmail.com

Wilskrachtige Beo

Beschrijving: Deze koddige sprekende vogel voelt zich op alle terreinen thuis. Hij leeft in groepjes. De Beo is nieuwsgierig, erg actief, rumoerig, maar toch tamelijk schuw. Hij is aanhalig, vriendelijk en steeds snel geïnteresseerd. Het is een goede imitator.

inloggen